Menu
0
Ukupno: 0,00 kn (0,00 €)
Grupe artikala

Uvjeti korištenja i kupnje

Privatnost i zaštita podataka

Veselimo se što se posjetili našu Internet stranicu.  Zaštita Vaše privatnosti od iznimne nam je važnosti. U nastavku možete naći opsežne informacije o ophođenju s Vašim podacima. 

Ispitivanje, obrada i korištenje osobnih podataka:

Našu Internet stranicu možete posjetiti bez obveze davanja Vaših osobnih podataka. Spremamo samo podatke o broju posjeta stranice. Ti se podaci isključivo koriste za poboljšanje naše ponude te ne dopuštaju nikakvu poveznicu prema Vama. Tevetron d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Osobni se podaci ispituju samo u slučaju kada nam ih Vi prilikom narudžbe proizvoda dobrovoljno obznanite. Vaše podatke koje ste nam ustupili koristimo isključivo za obrađivanje Vaše narudžbe. S provedbom narudžbe i plaćanjem kupovne cijene, Vaši se podaci onemogućavaju za daljnje korištenje. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. 

Prosljeđivanje osobnih podataka:

Vaši se podaci prosljeđuju ovlaštenoj dostavnoj službi, ukoliko je to potrebno za dostavu robe. Za provedbu plaćanja Vaše podatke dajemo banci nadležnoj za odvijanje plaćanja.

Opći uvjeti poslovanja

1.Općenito
Putem uvjeta korištenja propisuju se pravila i uvjeti kojih se krajnji korisnik mora pridržavati prilikom korištenja internet stranica na domeni tevetron.hr Korištenjem ove internet stranice krajnji korisnik izjavljuje da se slaže s navedenim uvjetima korištenja i da su mu u potpunosti jasni te da pristaje na korištenje ovih internet stranica u skladu s uvjetima korištenja. Korisnik je upoznat i suglasan sa činjenicom da su moguće tehničke poteškoće pri funkcioniranju internet mreže, što može uzrokovati prekid pružanja usluga. Takvi događaji su izvan kontrole tvrtke Tevetron d.o.o. stoga ne može biti odgovoran za bilo kakav gubitak podataka ili kakve druge nastale štete do koje može doći za vrijeme pružanja usluge.

Tevetron d.o.o. nastoji svoju internet stranicu na domeni tevetron.hr učiniti dostupnim 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, ali zbog činjenice da može doći do tehničkih poteškoća kao i redovitog održavanja internet stranice, postoji mogućnost privremene nedostupnosti stranice. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da iz bilo kojeg razloga, kako pod tako i izvan kontrole tvrtke Tevetron d.o.o. pristup internet stranicama na domeni tevetron.hr ponekad može biti privremeno onemogućen ili isključen. Tevetron d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranice.

2. Ponašanje krajnjeg korisnika
Ove internet stranice kao i bilo koje druge stranice, sada ili kasnije sadržane, ili na drugi način dostupne putem vanjskih poveznica sa internet stranicama tevetron.hr privatno su vlasništvo. Sva komunikacija i interakcija koja se odvija preko ovih internet stranica mora biti u skladu s ovim Uvjetima korištenja. Korisnici ne smiju putem ovih internet stranica objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji način, nikakve materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava drugih kao što je uvredljivi sadržaj, klevetnički, vulgaran ili na drugi način nepoželjan u odmjerenoj komunikaciji te koji potiče na protupravne aktivnosti ili na drugi način krši bilo koji propis te koji, bez izričitog, prethodnog, pismenog odobrenja tvrtke Tevetron d.o.o.

3. Intelektualno vlasništvo
Svi materijali koji se nalaze na tevetron.hr internet stranicama vlasništvo su tvrtke Tevetron d.o.o. te su kao takvi zaštićeni zakonom, ili se koriste sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Strogo je zabranjeno bilo kakvo kopiranje, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje, dubinsko povezivanje ili mijenjanje na drugi način ovih internet stranica.

Povrat robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti pritužbu u roku od 3 radna dana , e-mailom, telefonom, telefaksom ili pismeno te dostaviti i odgovarajući račun za navedenu robu. Naknadne reklamacije neće se uvažavati. Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni , a oštećenje nije nastalo prilikom transporta korisnik ima u roku od 8 radna dana po primitku pošiljke. Prodavatelj će odobrit povrat proizvoda u dogovoru sa kupcem , te će korisniku poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova nakon što oštećeni proizvod zaprimimo. Reklamacija se ne priznaje ukoliko je korisnik naručio krivi proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, prodavatelj će nadoknaditi kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Za poluvodičke elemente nema posudbe niti povrata.

Registracija i sigurnost podataka

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost podataka unesenih prilikom registracije. Sve promjene nakon registrcije, dužni ste ažurirati na vašem korisničkom računu. Tevetron d.o.o. Vam jamči da će se Vaši podaci upotrebljavati isključivo radi kupoprodaje proizvoda i neće se dijeliti drugim osobama ili tvrtkama.

Radno vrijeme internet trgovine

Internet trgovina radi od ponedjeljka do petka od 09:00 do 17:00 h.

Subotom od 09:00 do 14:00.

Naručivanje trgovine

Robu možete naručiti svaki dan od 0-24h.
Robu naručujete odabirom proizvoda , kojeg spremite u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbu. Tevetron d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Obavijest o potvrdi narudžbe primit ćete e-mailom nakon obavljene kupnje. Ukoliko dođe do kakvih promjena pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Način plaćanja

Plaćanje robe moguće je izvršiti:
-Internet bankarstvom
-Uplatnicom u pošti , banci ili FINI
-Pouzećem prilikom dostave kurirskom službom.
Svi potrebni podaci sa brojem našeg žiro-računa i pozivom na broj nalaze se na ponudi koju ćete dobiti na mail. Ponuda koju plaćate ne smije biti starija od 1 dana, jer u tom slučaju ne možemo više garantirati stanje skladišta i dobavljivost tog artikla.
Ukoliko je ponuda starija, molimo da nas kontaktirate o raspoloživosti artikla prije uplate.

Dostava robe

Isporuka robe vrši se dostavom kurirskih službi , poštom ili osobno kod nas.
Dostava robe je radnim danom. Rok dostave od 24-48h.

Cijena dostave s PDV-om unutar granica Republike Hrvatske:
32,00 Kn

Ostalo

Neke od fotografija proizvoda na tevetron.hr WebShopu su samo ilustrativne prirode većinom preuzete sa interneta i ne moraju odgovarati određenim proizvodima u potpunosti. Tehničke specifikacije pojedinih proizvoda su preuzete od strane proizvođača. Prodavatelj ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Za detaljne informacije u vezi proizvoda obratite nam se putem mail-a ili telefona.