Grupe artikala

O nama

Firma Tevetron d.o.o. postoji od 1977-1995 god. pod nazivom RTV SERVIS TESLA, a od 1995. do danas pod imenom TEVETRON D.O.O.

Tevetron d.o.o. je poduzeće koje već dugi niz godina uspješno posluje na domaćem tržištu. Ispunjavamo gotovo sve zahtjeve kupaca uz područje profesionalne elektronike i servisa, kako za video i audio uređaje. Mogućnost nabave široke palete rezervnih dijelova, elektroničkih komponenti i sklopova, omogućuje nam dugogodišnja suradnja sa vodećim europskim kompanijama na tom području.

Važan dio ponude svakako je prodajni program kablova, konektora, utičnica i utkača potrebnih u svakom servisu ili kućanstvu. Višegodišnje iskustvo naših prodavača velika je pomoć kupcima koji trebaju savjet i uputu kako nešto koristiti. Potrebno je istaknuti da u ponudi imamo i širi spektar elektroničkih sklopova, kablova, utikača i utičnica potrebnih servisiranju elektroničkih uređaja. U ovom trenutku u ponudi imamo nešto više od 30.000 što aktivnih što pasivnih komponenata, zato s pravom možemo reći: ,,Mi imamo sve što Vam treba a ako nemamo na lageru vi pitajte a mi ćemo Vam rado odgovoriti o roku isporuke."